Karitsavuorikäsineet & rukkaset


Liisa Sauson valikoimaan kuuluu oleellisena osana myös talven kylmien kuukausien käsineet ja rukkaset

Kulttituotteina valmistammekin aidoilla vuorilla karitsavuorikäsineitä sekä lammasvuorirukkasia

Karitsavuorikäsine on erittäin lämmin ja toimiva vaihtoehto perinteiselle rukkaselle! Liisa Sauson karitsavuorikäsineillä voit toimia ja tehdä askareita, ja ne soveltuvat erittäin hyvin kaupunkioloihin. Kikkurainen karitsankarva takaa sen, että lämpö säilyy käsineen sisällä ja sinulla on aina lämpimät kädet. Karitsavuorikäsineessä jo vuori itsessään ommellaan käsineeksi, jonka päälle kestävä nahkakäsine tulee. 

Muistathan, että myös näihin käsineisiin saat omaa tyyliäsi ja voit yhdistää värejä, kuoseja sekä koruja, jotta käsineistä tulee juuri sinulle sopivat!

Lammasvuorirukkanen on lämmöltään parasta, mitä voimme valmistaa. Mallimme on kädessä istuva, sillä käytössä se antaa hieman periksi ja mukautuu oman käden mukaan. Rukkasen tulee olla kaunis myös kädessä ja siksi se onkin erittäin pidetty! Aito ja uskomattoman pehmeä vuori ei kutita tai ärsytä käsiesi ihoa, vaan tunnet pehmeän karvan lämmittävän vaikutuksen, joka ei lakkaa kovimmillakaan pakkasilla. 

Myös rukkasiin saamme tehtyä hieman persoonallisuutta väreillä sekä tikkauksilla. Suunnittele omasi ja kätesi nauttivat läpi talven kauniista rukkasista!