Historia


Suomalainen Sauson suku on valmistanut laadukkaita nahkakäsineitä jo yli 80 vuotta.Kolmannen polven käsineentekijä  ylpeänä ammattitaidostaan  jatkaa Liisa Sauso, joka pitää tärkeänä, että suvun vuosikymmenten vaalimat käsinekaavat, työtavat ja nimenomaan kotimaisuus säilyvät tuleville sukupuolville. Liisa Sauson käsineet ovatkin avainlipputuote ja niille on myönnetty design from Finland-merkki.

Laatu on erittäin tärkeä puhuttaessa Liisa Sauson käsineistä. Liisan käsineet ovat yksilöllisiä, mallistot vaihtuvia ja väreillä leikitellään. Mittatilauskäsineet valmistetaan asiakkaan toivomuksien mukaisesti ja ne ovatkin löytäneet tiensä lukuisien kuluttajien käsiin.

Liisa Sauso yhdistää taitavalla tavalla nykyajan vaatimukset ja perinteen, nykyaikainen design, huippulaadukkaat materiaalit ja 100%:n kotimainen käsityötaito takaavat ylellisen lopputuloksen.

Liisa haluaa panostaa asiakkaiden palveluun ja Turengista loydatte pienen pajamme, jossa hän sekä valmistaa että myy omaa tuotantoaan. Siellä on suuri valikoima mitä erilaisimpia käsineitä ja asiakas voi halutessaan valita värin, mallin sekä vuori vaihtoehdon ja noin viikon sisällä saa haluamansa käsineet. 

Tässä porukka, jotka vastaavat upeiden käsineiden valmistuksesta. 

Liisa, Päivi ja Janna

Liisa Sauson käsineitä saa myös muutamista erikoisliikkeistä ympäri Suomen sekä tilaamalla niitä Liisalta suoraan.

Mallistoon