Historia


Suomalainen Sauson suku on valmistanut laadukkaita nahkakäsineitä jo yli 80 vuotta. Ylpeänä ammattitaidostaan jatkaa Liisa Sauso, kolmannen polven käsineentekijänä, joka pitää tärkeänä, että suvun vuosikymmenten vaalimat käsinekaavat, työtavat ja nimenomaan kotimaisuus säilyvät tuleville sukupuolville. Liisa Sauson käsineet ovatkin avainlipputuote ja niille on myönnetty design from Finland-merkki.

Mukana käsineiden valmistuksessa on myös Liisan tytär Janna sekä Päivi, joka toimii nahanleikkaajana. 

Laatu on erittäin tärkeä puhuttaessa Liisa Sauson käsineistä. Liisan käsineet ovat yksilöllisiä, mallistot vaihtuvia ja väreillä leikitellään. Mittatilauskäsineet valmistetaan asiakkaan toivomuksien mukaisesti ja ne ovatkin löytäneet tiensä lukuisien kuluttajien käsiin.

Liisa Sauso yhdistää taitavalla tavalla nykyajan vaatimukset ja perinteen, nykyaikainen design, huippulaadukkaat materiaalit ja 100%:n kotimainen käsityötaito takaavat ylellisen lopputuloksen.

Liisa haluaa panostaa asiakkaiden palveluun ja Turengista loydatte pienen pajamme, jossa hän sekä valmistaa että myy omaa tuotantoaan. Siellä on suuri valikoima mitä erilaisimpia käsineitä ja asiakas voi halutessaan valita värin, mallin sekä vuori vaihtoehdon ja noin viikon sisällä saa haluamansa käsineet. 

 

Liisa Sauson käsineitä saa myös muutamista erikoisliikkeistä ympäri Suomen sekä tilaamalla niitä Liisalta suoraan.

http://www.eliisamarjaana.fi/

http://www.nippanappa.fi/